Të nderuar miq të uebit tonë

Ju faleminderit që zgjedhet të vizitoni ueb faqen tonë! Për pyetje, ndihmë, ose kërkesat tuaja, na kontaktoni. Ne jemi këtu për t'iu ndihmuar dhe do të përgjigjemi sa më parë.

info@akss-ks.com, agimmorina@gmail.com

+383 44 215 959
+383 49 115 717

Qazim Berisha Lam1,
20000 Prizren, Kosovë